Abonnementsbetingelser for ByLind.com Medlemsklub

Generelt

For at afgive en bestilling på abonnement på ByLind.com, skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet.

Alle priserne på varerne er inkl. moms. Priserne er dagspriser, og ByLind.com opdateres flere gange om ugen. Der tages forbehold for force majeure. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under "Din Konto" herefter "Mine Ordrer" og klik på "Mine Abonnementer". Alle aftaler indgås på dansk.

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille via abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på ByLind.com med betalingskort.

 

Ordrebekræftelse

Når du bestiller et abonnement, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Denne bedes du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte bylind@byLind.com.

 

Kvitteringer

Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail, der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.

 

Fortrydelsesret

Til dit abonnement på ByLind.com er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre til medlemspris på ByLind.com. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.

Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.

Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Bindingsperiode og opsigelse

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Du kan opsige dit abonnement via mail - medlemsklub@bylind.com.

 

Hvis der er noget galt med abonnementet

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på tlf. 52110959 eller via mail medlemsklub@bylind.com. Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail medlemsklub@bylind.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb af abonnement hos ByLind.com skal du igennem 5 trin.

 1. Find det abonnement du ønsker og klik på ”Abonner”
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Godkend vores abonnementsbetingelser
 4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
 5. Gennemfør betalingen

 

Betaling

Når du tegner et abonnement hos ByLind.com, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer. Kortholder vil blive trukket for abonnementet ved placeringen af ordren. Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på ByLind.com, accepterer du, at ByLind.com må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Hvis du ikke har opsagt aftalen, og vi ikke har modtaget din betaling, vil vi i stedet sende en faktura.

Du er som medlem hos ByLind.com forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). ByLind.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Ændring af dine betalingsoplysninger

Du kan logge på ”Din Konto” og opdatere dine kreditkort oplysninger.

 

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

 

Ændring af dit abonnement

Du kan altid gå ind via ByLind.com hjemmeside, logge ind og under “Mine abonnementer” (Find det under ”Mine Ordrer”) hvor du kan finde dine oplysninger og kan ændre dit abonnement.

 

Ændringer af betingelserne for vores abonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af ByLind.com foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mailadresse.

 

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement, er det nødvendigt, at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

 • navn
 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mailadresse
 • betalingskort

ByLind.com benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

 • navn
 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mailadresse
 • betalingskort (gemmes kun i Onpay, som er vores betalings gateway)

Dine personoplysninger bruges kun til det formål at kunne levere abonnementet til dig samt at håndtere dit abonnement. Oplysninger, der er afgivet til ByLind.com, sælges ikke videre og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

(Hvis I videregiver oplysninger til andre virksomheder, skal det her oplyses hvilke oplysninger I videregiver, hvorfor og til hvem.)

Personoplysningerne registreres hos ByLind.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på bylind.com er ByLind.com. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse). 

 

Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er ByLind.com berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.


Abonnementsbetingelserne er senest opdateret d. 20.10.2021